Hungry Ghost~


Hari ini 16 hb. Aku menjeling kalendar sekali lagi. Aku baru lepas lunch nasi putih, sayur kobis dan asam pedas ikan best gile. Dah 2 hari berturut menu lunch yang sama. Semalam aku breakfast biskut munchys cecah nescafe, ambik nasik lemak member 4 sudu. Petang semalam aku makan karipap dengan kopi o plak. Malam semalam aku masak nasi dan tomyam campur. Makan lagi. 2 kali tambah plak tu sebab tomyam aku sedap (puji diri sendiri pfttt). Lepas tu pukul 12 malam aku lapar lepas gosok baju. Craving nak makan maggi goreng. Aku makan lagi. What the hell??

Sekarang ni, lepas makan nasi tadi, aku rasa nak makan lagi la pulak...aku baru lepas order Auntie's Anne pretzel cinnamon dan sour cream kat kawan aku yg pi KLCC.

Jap jap jap. Ni dah apehal aku makan macam tak cukup -cukup ni?.( Tetiba je ada muzik seram citer P.Ramlee.). Tak nak! Tak nak! Tak nak! *ni dah pehal meroyan sorang2 ni*

Tahu tak aku dah beli blouse saiz M? aku dah alter baju kurung. Aku dah boleh pakai jeans lama. Arghhhhhh....

Tidakkkkk tidaakkkkk tidak.....!! Hoi! Gila ka?

Ko tak ingat betapa tak bestnya pakai saiz XL?

Ok tak best.

-Fin-

Aku yang gemuk. Uwaaaaaa...


No comments:

Post a Comment

so, nak komen tak??

" bila bahagia mula menyentuh seakan ku bisa hidup lebih lama..namun harusku tinggalkan cinta ketika ku BERSUJUD"