#25 Weeks..

Di keadaan macam ni aku terasa sangat nak menulis… sekarang dah 25 minggu ..emosi aku pulak macam tak berapa nak stabil. Kesian anak aku..

Macam-macam yang aku fikir dan lalui..aku cuba untuk hilangkan perasaan yang macam ni. Aku tak nak emosi yang aku sendiri tak pasti ni mempengaruhi baby.

Aku cuba hilangkan perasaan itu dengan membaca al quran tapi bila baca quran aku menangis. Why?. Emosi aku tak menentu. Sekejap aku rasa ok sekejap aku rasa sedih sorang-sorang. Maybe ini hanya emosi yang biasa dirasai oleh orang pregnant. Mungkin la kan…

Entahlah aku sendiri tak tahu apa yang aku rasa sehingga aku mahu tuliskan di sini. Aku tak tahu nak luahkan pada sapa dan sendiri tak tahu apa yang aku lalui. Rasa nak cuti terus malas nak menghadap kerja. Malas nak cakap dengan sape2. Aku nak sepikan diri je.


Ya Allah, apa sebenarnya ini.. apa yang aku rasa ini. Aku tak selesa dengan perasaan ini. Tolong jauhkan perasaan ini dari aku.  

Ya Allah…aku sangat penat memikirkan dan menjauhinya. Jauhkan aku dari perasaan ini.

No comments:

Post a Comment

so, nak komen tak??

" bila bahagia mula menyentuh seakan ku bisa hidup lebih lama..namun harusku tinggalkan cinta ketika ku BERSUJUD"