#25 Weeks..

Di keadaan macam ni aku terasa sangat nak menulis… sekarang dah 25 minggu ..emosi aku pulak macam tak berapa nak stabil. Kesian anak aku..

Macam-macam yang aku fikir dan lalui..aku cuba untuk hilangkan perasaan yang macam ni. Aku tak nak emosi yang aku sendiri tak pasti ni mempengaruhi baby.

Aku cuba hilangkan perasaan itu dengan membaca al quran tapi bila baca quran aku menangis. Why?. Emosi aku tak menentu. Sekejap aku rasa ok sekejap aku rasa sedih sorang-sorang. Maybe ini hanya emosi yang biasa dirasai oleh orang pregnant. Mungkin la kan…

Entahlah aku sendiri tak tahu apa yang aku rasa sehingga aku mahu tuliskan di sini. Aku tak tahu nak luahkan pada sapa dan sendiri tak tahu apa yang aku lalui. Rasa nak cuti terus malas nak menghadap kerja. Malas nak cakap dengan sape2. Aku nak sepikan diri je.


Ya Allah, apa sebenarnya ini.. apa yang aku rasa ini. Aku tak selesa dengan perasaan ini. Tolong jauhkan perasaan ini dari aku.  

Ya Allah…aku sangat penat memikirkan dan menjauhinya. Jauhkan aku dari perasaan ini.

#21 Weeks...

uuhhh....lama tak tulis blog. Ianya disebabkan faktor tak larat, busy dan juga malas..
Alhamdulillah..perut makin lama makin maju ke depan haha
Alhamdulillah...pergerakan dapat dah dapat rasa walaupun sikit-sikit aje.. Inshaallah...semuanya baik dan aku jalani dengan baik sekali..
Mual2 dah tak ada, selera macam biasa. Mengidam setakat ni tak ada yang pelik-pelik cuma hari tu nak sangat makan mentarang. So member hubby pun belikan kat Kuala Selangor. Alhamdulillah...syukur..Allah itu maha Pemurah..

Ini kandungan ketiga tapi aku tetap excited. Ya Allah, sempurnakanlah anakku, peliharalah dia selama dia berada di dalam perutku...

Sekarang ni dah 5 bulan so aku dah kurang aktif sikit. Maybe sebab aku dah makin berat so bila aku buat pergerakan banyak sikit macam ada tekanan dekat rahim...letih mengalahkan apa haha

baiklah, oleh kerana aku taip ni sambil baring, so maknanya aku malas nak taip dah...

Esok ada appointment doctor..nak scan sekali...dug dug..dug dug..berdebar plak nak tahu anak dara ke anak teruna dalam ni hehehe...

Ok...petang ni nak cari rambutan... :) ( tetiba...) hahahaha


" bila bahagia mula menyentuh seakan ku bisa hidup lebih lama..namun harusku tinggalkan cinta ketika ku BERSUJUD"