This boots are made for walking..serious ke?

Huhuhu...ungu...kenapa banyak sangat sawang nih?? Mana tuan kau nih?? Bizi sangat ke dia??
Baiklah...selamat bersua kembali ungu..miss u so much! Ada banyaknya benda nk ditulis di sini tapi ada satu benda ni yang aku nak tuuuullliiiisssss ...kerana ...aku....uwaaaa...aku sakit kaki!!
Hari tu, ada la rezeki lebih sikit aku telah membeli ini...kasut ini..yg aku idam idamkan benor  ... evendoh aku x penah pakai pon.
Aku beli dan aku pakai pergi office..seriously...aku x faham bagaimana wanita2 bergaya di luar sana boleh memakai boot dengan konfiden sekali.
Well...mula pakai aku dh rasa urgh..so aku pun sedapkan hati sendiri maybe kasut baru kan...huhhhuhu
Then...semakin sakit bile kene berdiri dalam tren yg ramai gile manusia..oh my..terbayang flat shoes aku di rumah..oii nape le ko x spare kasut tu bawak ofis..hati kecilku berkata2..
Apakah aku silap beli? Apakah aku terlalu berat? Apakah boot ini terlalu tinggi utk aku yg tinggi ni? Itu semua soalan dengan satu jawapan i cannot wear this boots la weh..
I am very very very disappointed..kenapa aku lebih sukakan rupanya yg comel dari keselesaan kakiku yg comel????
Lalu wajahku yg comel langsung x comel bile mood pun ikut x nak comel ari tu kerana kaki yg sakit..ouch!
So, apa nak buat dengannya?? Maybe simpan untuk photoshoot aje (bajet artis) 
Flat shoes rege 15 hengget juga yang sedap dipakai ke mana2 :-P

* tertanya-tanya apakah wanita yang lain buat2 vogue memakainya sedangkan kaki dan batin terseksa ? .hurm..wanita mmg pandai berpura utk kelihatan bergaya :p

" bila bahagia mula menyentuh seakan ku bisa hidup lebih lama..namun harusku tinggalkan cinta ketika ku BERSUJUD"