kalau dah gatal tangan.. ..

malam ni aku x de kerja..tak tahu nak buat apa then, cuba2 la tukar template cik ungu ini..last2 jadi cam ntah apa2 jer muka cik ungu ni...aduh..honestly aku cakap aku x suka muka cik ungu yang baru ni..nak wat cam asal balik dah x ingat..oh well...sori cik ungu..itulah penangan nya dari org yg xde kerja cari kerja huhu~~

p/s : i miss the old Cik Ungu looks :)

No comments:

Post a Comment

so, nak komen tak??

" bila bahagia mula menyentuh seakan ku bisa hidup lebih lama..namun harusku tinggalkan cinta ketika ku BERSUJUD"